Sunday, 19 October 2008

Vacantza 2008 - Alsacia, Franta


Cel putin in perioada asta a anului, Alsacia e o frumusetze. Dealuri si dealuri pline de vie, soare (cit a fost soare), frumos. Si, bineinteles, must! (pardon, "le vin nouveau")
Venind din Elevtzia, in Frantza a ajuns chiar sa ni se para ieftin (dupa ce acum doi ani ni se paruse exorbitant). Sau poate bucatzica asta de tzara unde am fost acum chiar e mai ieftina (atunci am fost in Paris si in sud, aproape de Coasta de Azur, hm...)

In rest, nu prea am multe de zis. Am descoperit ca inca mai pot vorbi franceza (am vorbit aproape numai in franceza). Recomfortant sa fii din nou intr-un loc unde ii intelegi pe cei din jurul tau :) Trist insa sa te gindesti ca au fost nevoie de 7 ani de limba franceza facuta la scoala pentru a ajunge aici, si acum sunt abia in al doilea an de Dutch. Of. (Poze din Orbey, unde am stat, Kaysersberg si Colmar)

1 comment:

CornelB - AmFostAcolo.ro said...

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacanta in Franta. Am vazut lucruri interesante, pentru care as vrea sa mentionez blogul pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, vacantelor, www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea Franta / "Blog Vacanta". Daca consideri util ca blogul sa apara acolo, , pune un link catre www.AmFostAcolo.ro pe blogul tau si contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [-@-] amfostacolo.ro