Sunday, 3 August 2008

O zi la Londra


Martea trecuta am fost o zi la Londra, pentru "afaceri", cum ar veni, respectiv pentru o sedintza la sediul OpenX, din nou despre bannere. Din fericire, sedintza nu a durat decit o ora (super eficienti englezii, nu am ce zice; in Amsterdam primul sfert de ora e numai: "mai vrea cineva ceva de baut? o cafea, o cola ? " si glume, abia dupa aia incepe discutia). In orice caz, la ora 1 eram deja scapati de sedintza, asa ca am luat turul Londrei (clasicul hop-on, hop-off cu croaziera pe Tamisa inclusa). Frumos.
A fost totusi obositor, pentru ca am zburat dimineatza (la 9) din Amsterdam, pina pe Heathrow, apoi seara am avut avionul de intoarcere la 9. Cu tot timpul petrecut in aeroport, avion, trenuri, foarte obositor.

Altfel, m-am convins ca nu mi-ar placea sa stau in Londra: super aglomerat, zgomot, trafic... Am vazut vreo 10 biciclisti sinucigasi, mergind printre double-deck-uri... in rest taxiuri, autobuze etc. Orasul e frumos pentru citeva zile de turism (National Gallery, Tate Modern etc. si niste beri), dar mai mult n-as putea. Poze!

No comments: