Sunday, 6 April 2008

Weekend Optiver


Pe 28-30 martie a fost weekend-ul Optiver (compania la care lucreaza Petit). E un weekend oferit anual de companie angajatilor (impreuna cu partenerul).
Anul asta weekendul a fost organizat la Maastricht cu sloganul "Enjoy to compete"; am plecat vineri seara din Amsterdam cu trenul (au inchiriat niste vagoane speciale de tren, in care s-a mancat, s-a baut si s-a putut fuma in voie). Am ajuns acolo pe la 10 noaptea, si atunci petrecerea abia ar fi trebuit sa inceapa. Din pacate noi eram foarte obositi dupa toate aventurile cu cautarea apartamentului, asa ca am zis pas.
A doua zi ne-au dus cu autocarul la Landgraaf, unde exista o pirtie artificlala de ski. Ziua a fost gindita ca o competitie intre cei aproximativ 250 de oameni care eram acolo: am fost impartiti in mai multe grupe de aproximativ 20 de persoane si am jucat un fel de poker (3 ore) apoi lunch, apoi "sporturi de iarna". La partea cu "sporturi de iarna" Radu si cu mine am chiulit din nou, pentru ca nici unul nu ne pricepem nici la ski nici la snowboard. Plus ca afara era foarte frumos, pacat sa stai inchis intr-o sala. La poker-ul de dimineatza, cum era de asteptat, am pierdut tot. Nu (numai) din cauza asta, echipa noastra s-a clasat ultima...
Seara a fost petrecerea. Pentru cine nu stie, olandezii au si ei un munte ! Ma rog, nu e chiar munte (323m inaltime), dar fiind cel mai inalt punct al tzarii, ar fi fost urit sa ii spuna deal. Ne-au dus deci acolo, iar cina a fost intr-o pestera amenajata ca restaurant. Aici a fost intr-adevar frumos - decorul foarte interesant, in pestera, mancarea diversa si misto, in fine, foarte frumos.
In ultima zi am avut in sfirsit timp sa vad ceva din oras; e foarte mic! Nu stiu dece, aveam impresia ca e ceva gen 500.000 de locuitori, cind colo, 118.000 ... M-am plimbat o jumatate de ora cu bicicleta prin centru si gata, s-a terminat distractia. Frumusel oras, dar foarte mic (POZE)

No comments: