Friday, 15 February 2008

Romania, Februarie 2008


Prima veste buna pe anul asta este ca olandezii ne-au prelungit viza.
Cum am primit viza, m-am grabit sa imi iau bilet de avion. Nu mai fusesem acasa din octombrie si mi se parea mult. Am vrut sa merg si la Constanta si la Galati, asa ca mi-am luat frumos o saptamana de concediu. (POZE)

Prima constatare este ca totul imi pare din ce in ce mai rau. Nu mi se pare ca s-a imbunatatit nimic substantial in acest an de cind ne-am mutat. Stiu ca multe salarii au mai crescut :) si pot sa vad ca si multe preturi. In rest, totul imi pare la fel, poate mai rau (de exemplu traficul). Nu e vorba numai de gropile din asfalt, e vorba de oameni - marea majoritate nervosi si stresati, desi poate o duc mai bine decit acum un an, dar nu se vede, si nu stiu de ce.

Deci luni ajung in Bucuresti, marti ma duc la Constanta (trenul face 5 ore), joi la Galati (intre Constanta si Galati nu mai e tren, asa ca am mers cu masina si apoi cu bacul, apoi iar cu masina), vineri m-am intors in Bucuresti. Iar am vazut foarte multa lume intr-un timp foarte scurt, iar am senzatia aia de fast-forward, de faptul ca incerc practic sa fac intr-o saptamana ce nu am facut in trei luni sau un an si - e evident - nu tzine...

No comments: