Monday, 29 October 2007

Romania, Octombrie 2007


Am fost din nou in Romania, pentru 5 zile (Bucuresti si Constanta, ca de obicei). Si tot ca de obicei, pe fast-forward, am incercat sa ma intalnesc cu cit mai multa lume; tot ca de obicei, nu mi-a iesit (n-am apucat sa le vad pe cele doua miss, de exemplu, iar pe D&D prea putin; timpul e prea scurt ca sa ma duc si la Galati...). Data viitoare cred ca o sa dau o mega-petrecere in apartament, macar asa voi putea aduna pe toata lumea intr-o seara, apoi ma pot odihni linistita doua zile :)
Prima constatare e ca Bucurestiul e un imens santier, din ce in ce mai groaznic; strazile sunt dezafectate, circulatia e un calvar (comparativ, in august condusul era o placere).
A doua constatare e ca in Constanta e si mai rau. Daca in Bucuresti ai macar impresia ca se incearca sa se faca ceva, in Constanta totul pare ramas la nivelul anului 2003, in timpul primului mandat al d-lui Mazare.
Apoi, toate cum le stiti : mizerie, lumea trista si stresata. M-am bucurat mult sa ii vad pe ai mei si citiva prieteni; am ajuns la concluzia ca m-as bucura si mai mult sa ii vad pe toti aici :) A bon attendeur salut :) cum ar zice nemuritorul Gambetta.(POZE)

1 comment:

Unknown said...

Ce-ai uitat sa spui despre Bucuresti , nu numai ca e in santier, dar si ca are o viata nebuna, nebuna, nebuna. Vorba-aia: n-ai timp nici sa mori :)

Mie cel mai rau imi pare ca nu ne-an vazut!!! Sper macar de sarbatori sa ne-intalnim