Sunday, 16 September 2007

Moeders

Un now weekend, deci vineri si simbata in oras.
Vineri am avut o shedintza la servici - eBuddy foloseste un produs open-source pentru livrarea de bannere - Openads. Din cauza ca suntem unul dintre cei mai mari uilizatori (top 20, spun ei), domnii CEO & CTO de la Openads ne-au facut o vizita. Prilej numai bun de a sta 3 ore intr-o sala de shedintze, discutind features, performantza, scalabilitate, roadmap si toate celelalte buzz-words legate de produs. Una peste alta, destul de interesant, desi prea putin tehnic pentru gustul meu.
Evident, fiind vineri si avand si vizitatori, dupa servici a urmat iesitul la bere. Cred ca in ultimele 4 saptamani am iesit de fiecare data, fie pe banii firmei fie pe banii nostri ; daca stau sa calculez, cred ca de cind lucrez aici am iesit mai mult la bere cu colegii decit in toate celelalte joburi (ultimii 5 ani) la un loc !
Simbata am fost intr-un restaurant "tipic olandez" - Moeders. Moeder inseamna mama, deci numele romanesc ar fi Mame; din fericire, nici o asemanare cu romanescul "La Mama" : restaurantul e micutz, peste tot pe pereti sunt poze cu mame (mai tinere sau mai in virsta), mancarea foarte buna. Esti invitat sa vii in restaurant de ziua mamei tale, impreuna cu ea, si localul ii va pregati o surpriza. De fapt, aseara cineva a facut exact chestia asta - mama cu pricina era o femeie la vreo 60 de ani. I-au adus tort cu lumanarele, toata lumea din local a inceput sa cinte "Multi Ani Traiasca" si sa aplaude - frumos.
Apoi am mers intr-un club in Rembrandtplein, un pic stilul Fire (ring de dans, dar si separeu cu mese unde puteai sta de vorba), dar mult mai spalat. Am stat vreo ora si am plecat. Nu stiu de ce, dar am ajuns sa ma plictisesc teribil. Nu am fost niciodata un mare fan de discoteca (poate am fost intre 1996 si 2001, pe vremea turneelor de sah, totusi), dar acum chiar m-am plictisit. Si stau sa ma intreb daca e din cauza virstei :) sau de ce.

1 comment:

Alexandru said...

Mda si eu am observat ca ma plictiseste numai ideea...cred ca e varsta. Sau sper cel putin...:)