Monday, 20 August 2007

Romania, August 2007


Cu ocazia schimbarii pasaportului, am fost in RO citeva zile (14-19.08). Totul pe FFWD, pentru ca am avut putin timp si multe chestii de facut. Pe scurt : zbor KLM Amsterdam-Bucuresti, ajuns acasa in Bucuresti miercuri noaptea pe la 2. A doua zi schimbarea pasaportului (2.5h), lunch la City Grill in Primaverii, ca sa vada si mama cum e in barurile cu fitze corporate, pe urma o (nu foarte) scurta dar placuta vizita la S+P (highlight : am facut si un pingpong!!!), pe urma la terasa la piscina, apoi in Traffic (cu gagicile la meci, ca juca Steaua). A doua zi cafeaua in Tineretului, lunch in Tonic, mers la Constanta, seara la terasa in Irish Pub.
A urmat o zi mai calma - am mers la Vadu, plaja, gratar, saramura :) - absolut superb - apoi seara (se putea ?) pe terasa in Beta. Simbata - plaja la Modern (incredibil ce mizerie), back in Bucuresti, seara in Tonic pina la 2 noaptea. Duminica m-am intors bine odihnita in Amsterdam :)

Per total, o mini-vacantza super. Cel mai frumos a fost la plaja la Vadu - liniste, curatzenie, ceva de vis. Sper sa cititi acest blog dar sa nu va duceti pe acolo, ca sa ramana fix asa si la anul, nu sa ma trezesc peste vreo cinci ani ca si plaja de acolo trebuie 'salvata'.

2 comments:

Alexandru said...

Atentie natiune, plaja disponibila la Vadu! Turma inainteeeee...

Unknown said...

mda, asa ziceam si eu acu 4-5 ani, cind vedeam un om la 10 km, si ziceam ca tre sa schimb locu, ca nici aici nu mai am liniste :-) ..., acu s-a aglomerat in genul vama veche aia de prin 95, si probabil in 5 ani va fi in genul vama veche 2005. deci mai baga vreo 2 vacante cit mai poti, ca dupa aia vii sa sculti muzica behaind de la terase si sa-ti faci loc printe betivi , peturi , hartii, caienuri , xcinci-uri. ca sa fiu optimist. :-)