Tuesday, 29 May 2007

Squash

Am fost la squash. Pentru neinintiati - e un fel de tenis de cimp care se joaca in sala, la perete, in doi. Stiu ca in Bucuresti e o chestie cam de fitze, aici insa am gasit un club care are aprox. 20 de terenuri si nu e foarte scump. Plus ca joia Optiver plateste distractia asta pentru angajati.
Mda, am inchiriat terenul pentru 45 de minute, eu Kinga si Pranjal. Cred ca in total am reusit sa joc vreo 20 de minute : este super-super-solicitant. Recomandat calduros - pentru cea mai silueta superba :)

3 comments:

Anderra said...

Draga getutza cu G mare,
Astept cu nerabdare pozne din vizita onoratilor oaspeti, facui scurta la dejt de cate ori pe zi dau refresh la "blogu". Fie'ti mila, Aleluia!!!
Sandy bell..posesoare de getutza

Unknown said...

Buna ,

m-ar interesa si pe mine o sala de squash si nu stiu unde sa gasesc. Dc poti sa imi trimiti si mie un mail cu datele de contact as fi foarte recunoscator. Multumesc mult de tot. Adresa mea este beleabelea@yahoo.com.

Raul

Anonymous said...

Hey...si pe mine ma intereseaza teren de squash..daca poti sa imi trimiti si mie pe mail adresa si locul unde ai fost ti-as fi foarte recunoscatoare..(monica.pijama@gmail.com)
Multumesc