Saturday, 12 May 2007

Si altele


Ce am mai facut : work, casa, petrecere simbata trecuta (pozele sunt de aici incolo), gratarul cu pricina duminica...
Marti Petit a comandat net si azi ne-a venit kitul de instalare de la UPC (cum ar veni, Astral) - in 15 minute ne-am instalat internetul. Olandezii astia au o adevarata cultura "do-it-yourself" toate chestiile sunt facute sa le poti asambla singur : Internetul, cablul, mobila de la IKEA... Oricum, ideea e ca s-au miscat foarte repede, in 4 zile am avut conexiune si tot.

Altceva - m-am apucat de antrenamente :) aparent fug (sau mai degraba merg) cu viteza de 6 km / ora, deci intr-o ora si 40 de minute ar trebui sa cistig cursa !

Ieri am incercat sa contactez reperezentata diplomatica romana in Olanda (adica ambasada) ca sa vedem cum sta treaba cu referendumul si cu schimbarea pasaportului. M-am enervat ca pe vremuri la Posta / Renel / Administratia Financiara si eram gata sa ii dau la ziar :) dar pina azi mi-a trecut. Deci la 3 telefoane - ocupat, dau mail, mi se da copy / paste de pe site (fara sa mi se raspunda la ce am intrebat de fapt), mai dau un mail - nimic ! (!!!)
Si-au spalat insa onoarea pentru ca - azi am vazut - mi-au trimis doua (!) raspunsuri OK tot ieri, dar ceva mai tirziu. Of, uite ca s-a putut :)

Ce e trist insa e ca pasaportul nu se poate schimba aici, e o intreaga telenovela. Cine vrea sa plece din RO sa isi schimbe pasaportul inainte de asta !

3 comments:

Alexandru said...

Schimbare pasaportului?! Cum adica?

Alexandru said...

Ah, ti-a expirat?

Getuta said...

Da, o sa expire si trebuie sa fac altul inainte de septembrie / octombrie.