Thursday, 3 May 2007

RO


Saptamana trecuta am fost in Romania - desi probabil majoritatea celor care se uita pe blog stiu asta deja :) Zbor KLM cu intarziere o ora, doua zile de Bucuresti in care am vazut gramezi de oameni, cite 10 minute de caciula si tot nu am avut timp sa vad pe toata lumea pe care voiam sa o vad, doua zile de Constanta cu parintii (si-ai mei si-ai lui) :), Bucuresti la loc si retur.
Una peste alta a fost ok, cu exceptia facultatii - unde toate lucrurile au ramas parca incremenite in anii '80 - dar nu mai insist... Am terminat in 2003 si uite ca 4 ani mai tirziu imi pare ca lucrurile stau si mai rau. Mi-am adus aminte brusc de ce am zis ca nu o sa fac master acolo si n-o sa mai intru in cladire timp de 20 de ani :)
Aveam nevoie de doua scrisori de recomandare de la doi profesori din Bucuresti; am obtinut numai una - dl. profesor Petrescu a fost super-super dragutz si m-a ajutat (multumesc !) Pacat ca nu s-a putut si cu a doua - se pare ca oamenii de genul asta sunt foarte greu de gasit...
In rest, toate lucrurile (aproximativ) cum le-am lasat - desi parca dupa doua luni de Olanda par un pic diferite : traficul e groaznic, lumea e nervoasa si obosita; in "tara suspendata" se discuta despre referendum (cu variatiuni pro si contra Parlament) si despre cum iti mananca multinationala zilele. Dar asta merita un entry special, asa ca ma pastrez pentru un episod viitor.

No comments: