Saturday, 19 May 2007

In larg


EBuddy a cumparat o barca :) ! Nu, nu pentru America Cup, ci pentru ca sa ne plimbam cu ea. Ieri era frumos 'parcata' pe canalul din fata biroului si, dupa ore, am iesit la o plimbare. Foarte tare barcuta, cu motor, destul de mare (cred ca are vreo 5-6 metri lungime). Trebuia sa fie o plimbare de o ora, pe canalele din Amsterdam, cu bere, suc si distractie. Pina la urma insa ne-am plimbat vreo doua ore si jumatate, pentru ca la un moment dat o barca de turisti a intrat in noi si ne-a julit nava :) asa ca a trebuit sa facem constatare etc.
Pentru a conduce o barca de genul asta nu iti trebuie permis. Permis trebuie numai de la 8 metri lungime in sus, si nu e cazul. Data viitoare sper sa invat si eu sa navighez :) ! Aici cam toti bastinasii am impresia ca se pricep sa mearga cu barca, e una din distractiile favorite de weekend - iesi in larg, bei o bere, mananci o friptura ...
Dupa croaziera am fost acasa la Pranjal - mama lui, care e in vizita aici de trei saptamani si luni se intoarce in India ne-a invitat la cina. Mincare indiana, bineinteles, foarte buna, aproape ca nu-ti dadeai seama ca nu are pic de carne :) !

No comments: