Monday, 19 March 2007

Maarssen


Maarssen e un orashel micutz intre Amsterdam si Utrecht, la 20 de minute cu trenul din Centraal Station, Amsterdam. Acolo stau bagajele noastre, pina cind ne vom gasi o casa. Am fost la Marssen acum vreo trei saptamani, pentru ca sa ne recuperam certificatul de casatorie din bagaj....era nevoie de el la municipalitate, IND etc.
Tot atunci am recuperat si camera foto - deci am facut si niste poze.
La depozitul Allied - firma care ne-a mutat bagajele - o gramada de muncitori 2 X 2 :) rasi in cap si cu fete cam de bodyguarzi romani, de am zis ca ne iau la goana urgent cind aud ce vrem de la ei. Oamenii insa, foarte amabili. Au cautat containerul, l-au deschis, au inceput sa ne deschida frumos cutiile pe care le voiam, "nu va grabiti, cautati tot ce va trebuie". Ne-au povestit cum fiecare dintre ei are diploma / certificare pentru ca este calificat sa umble cu grija cu 'marfa' clientului, deci sa nu imi fac probleme ca or sa imi sparga cristalurile sau ceva :)
La sfirsit, i-am rugat sa ne spuna cum putem ajunge de la depozit la gara din Marssen (sunt vreo 6 km) cu bicicletele. S-au gindit un pic, au vrut sa ne deseneze drumul, apoi, cind au auzit ca nu prea suntem niste biciclisti super calificati :) - s-au oferit sa ne duca cu una din mashinile firmei. Asa ca ne-au urcat bicicletele in dubitza, le-au legat bine, sa nu se strice :) apoi ne-au dus pina la gara, no extra-charge.
Pozele sunt facute pe linga gara din Maarssen.

No comments: