Thursday, 15 March 2007

Cina ungureasca

Aseara am fost la o cina / party - data de una dintre colegele lui Petit in - yet again :) - unul din apartamentele Optiver. A fost destul de tare, cu exceptia faptului ca nu era nici un olandez. Aparent emigrantzii (sau, frumos spus, expatzii) se imprietenesc intre ei si nu cu bashtinashii. Nu imi dau inca seama de ce.
In orice caz - pestritza adunare : 2 libanezi, o unguroaica (gazda), un indian, doi americani, un irlandez (veti mai auzi despre Barry curind), noi doi romani, o slovaca, un belgian, un francez, doi indonezieni :) . Funky, huh... Citeva poze aici
Indonezienii aparent sunt o specie aparte : cunosc cam pe toti indonezienii din orash, sunt foarte apropiati. Si asta se intampla aparent din cauza ca in fiecare duminica se intalnesc la biserica - religia este foarte importanta pentru ei. Exista o biserica in sudul Amsterdamului, la Amstelveen, unde duminica se tin 2 sau chiar 3 slujbe, din cauza ca nu toata lumea incape la o singura slujba. Aparent e vorba despre o biserica in care se cinta si se bate din palme la slujba (?) - cred ca o sa ma duc sa vad despre ce e vorba. Apoi am inteles ca se tzin de gratare in curtea bisericii :) foarte tare !

No comments: